lunes, 26 de mayo de 2008

Exposicions Jclic

L' última pràctica obligatòria que ens ha demanat en Jordi ha estat la de crear un EduClip o un Jclic amb el mateix grup amb el que vam fer la pràctica de vídeo. També hem hagut de crear una googlepages per poder enllaçar la pràctica que hem fet (EduClip o Jclic).

Finalment hem hagut de fer les exposicions de les nostres activitats (tothom ha decidit fer Jclic) i entre dijous de la setmana passada i avui hem exposat totes les nostres propostes:

Exposicions de dijous passat:

Grup 1. Aquesta web la van presentar la Neus, l'Aina, la Bet N. i la Maria. El Jclic que van crear és sobre les PDI i ens anirà molt bé de cara als exàmens.

Grup 3. En aquest Jclic creat per l'Anna, la Fabiana, la Gina i la Carlota, podem veure diferents activitats sobre la primavera.

Grup 4. A través del seu espai web, l'Enric, la Júlia, la Bàrbara, l'Eva i l'Andrea ens van mostrar un Jclic sobre el sistema solar.

Grup 5. En aquest link trobareu la web que van creat l'Alba C., la Thais, la Marina i la Txell on, a part d'aprendre coses sobre els animals, podem avaluar-nos a través d'un Jclic per saber si hem adquirit correctament els coneixements.

Exposicions d'avui:

Grup 2. En aquesta web que han creat la Cris, la Bet G., la Marta i Miriam V. hem trobat un Jclic sobre tot el que hem estudiat a l'assignatura de NTAE i que ens anirà molt bé de cara a l'examen.

Grup 6. La Sara, la Míriam R. i la Montse han elaborat un Jclic sobre les diferents parts de la casa.


Grup 7. Per últim, el meu grup format per la Júlia, la Núria, la Mariona i jo hem creat un Jclic sobre els animals dirigit a nens del 1r cicle de primària.

Crec que tots els meus companys han fet una bona tasca ja que es nota que hem treballat molt per aconseguir realitzar la pàgina web i el Jclic. Penso que de tots els Jclic que hem vist els que ens seran de més utilitat seran el del Grup 1 (PDI) i el del Grup 2 (tot el temari de l'assignatura).


No hay comentarios: