lunes, 5 de mayo de 2008

Exposició Jclic Grup2

Aquest matí les nostres companyes del Grup2 han fet l'exposició del Jclic i ens l'han explicat a partir de dos power points:

El primer que ens han presentat era per explicar què és el Jclic d'una manera més interactiva i ho han fet a través d'un Jclic titulat "Un passeig pel Jclic". El seu contingut és descobrir com és (per dins i per fora), les activitats que s'hi poden crear i també obtenir unes nocions bàsiques sobre com crear les nostres pròpies activitats utilitzant aquesta aplicació. Ens han deixat una estona per veure tot el seu contingut.

Posteriorment ens han mostrat unes imatges d'una classe de nens de P4 realitzant les diferents activitats que proporciona el Jclic, com són: associacions, associacions amb so, trencaclosques, activitats de text, sopa de lletres i activitats d'exploració i informació. Després hem pogut veure una experiència a una escola a través d'un vídeo que van gravar a l'escola on una d'ella fa les pràctiques.

La última part d'aquest power point apareixen enllaços de diferents Jclic que han trobat a la web i que els han semblat interessants perquè els poguéssim veure. També ens han deixat una estona per poder utilitzar-los.

El segon power point que ens han presentat ha estat la part teòrica del Jclic (què és la zona clic, maneres d'accedir als projectes Jclic, aplicacions Jclic, tipus d'activitats i objectius).


No hay comentarios: